Derneğimizin Yeni Üyesi CarrefourSA Oldu

900 marketi ve 11 bine yakın çalışanıyla ülkemizin en büyük perakende zincirlerinden CarrefourSA, Derneğimizin yeni üyesi oldu. CarrefourSA'nın aramıza katılmasının ardından üye sayımız 57 oldu.

CarrefourSA Hakkında

Dünyanın önde gelen perakende zinciri Carrefour Grubu’nun Türkiye’deki ilk marketini 1993 yılında İstanbul İçerenköy’de açmasıyla hiper market konseptini Türkiye’ye getiren ilk firma oldu.

1996 yılında Türkiye’nin en büyük topluluklarından biri olan Sabancı Holding ile Carrefour Grubu’nun gerçekleştirdiği ortaklık sonucunda CarrefourSA olarak yenilendi ve ilk CarrefourSA marketini 1997 yılında Adana’da açtı.

2013 yılında yönetimin Sabancı Holding’e geçmesiyle oluşturulan yeni stratejiler doğrultusunda insan kaynakları, teknolojik altyapı, market konsepti gibi birçok alanda yatırımlarını hayata geçirerek sektörün öncü perakendecisi olma iddiasını korudu.

Sektörde bir ilk olarak 2017 yılında müşterilerine market içinde gastronomik bir deneyim yaşatmak amacıyla hayata geçirdiği “Lezzet Arası” restoranları ve 2020 yılında yerel esnaf ve girişimcileri destekleyerek CarrefourSA çatısı altında buluşturmak üzere başlattığı “Bayilik” sistemi ile “Yeni Nesil Market” vizyonu doğrultunda büyümeye devam etti.

11 bine yakın çalışanı ve “Hiper, Süper, Gurme, Mini” konseptlerindeki 900 marketi ve www.carrefoursa.com online market ile 30 yıldır müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en doğru şekilde karşılamak için çalışıyor; 50 bin çeşit ürünü “Doğrusu CarrefourSA’da” anlayışıyla doğru kalitede ve doğru fiyata yılda 160 milyonu aşkın müşteriye ulaştırıyor.