Derneğimizin Yeni Üyesi Collectürk Oldu

2005 yılından beri faaliyetlerini sürdüren ve kurumlara yönelik alacak takip ve tahsilat hizmetleri alanındaki çağrı merkezi, süreç destek ve ilgili operasyonel servislerde Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Collectürk, Derneğimizin yeni üyesi oldu.

Collectürk Hakkında

2005 yılından beri hizmet veren Collectürk, kurumlara yönelik alacak takip ve tahsilat hizmetleri alanındaki çağrı merkezi, süreç destek ve ilgili operasyonel servislerde Türkiye’nin önde gelen kurumlarındandır. Kurumsal verimliliğin en önemli unsurlarından, alacakların hızlı ve zamanında tahsil edilmesi olduğu günümüz iş dünyasında, 18 yılı aşkın deneyimi ile sadece bu alanda uzmanlaşarak yetkinliğini artırmıştır.

Sorunlu alacakların tahsilatında İzmir ve İstanbul lokasyonunda, deneyimli 150’yi aşkın çalışanla müşterilerine hizmet veren Collectürk, yeni nesil teknolojiler ve uçtan uca yürüttüğü tahsilat çözümleriyle ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktadır. Türkiye’nin lider bankaları başka olmak üzere finans, varlık yönetim şirketleri, telekomünikasyon ve GSM sektörünün lider firmaları, enerji, kozmetik, sigorta, güvenlik sektörü firmalarını da içine alan geniş bir sektör deneyimine sahiptir. Collecturk bugüne kadar farklı sektörlerden 100+ firmanın tahsilat süreçlerini aktif olarak yürütmüş, bugüne kadar 10 milyonu aşkın dosyayı ele almış, bu dosyaların %80’i için tahsilat katkısı sağlamıştır. Finans dışı farklı sektörlerden portföy satın almak ve aktif icra yönetimi anlamında da danışmanlık & süreç yönetimi desteği vermektedir.

Collectürk tahsilat çözümleri, yasal yönetmeliklere, mevzuata ve uluslararası standartlara tam uyumludur, Bilgi Güvenliği Politikası ve ISO 27001:2013, ISO 9001:2015 ISO 15838:2019, ISO 10002:2016 sertifikasyonlarına sahiptir.