T.C. Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nü Ziyaret Ettik

2022 yılı Şubat ayında göreve seçilen Dernek Yöneticilerimizin, Derneğimizin temas halinde olduğu ve sektörümüzle ilgili yasal düzenlemeleri hayata geçiren önemli kamu kurumlarını ziyaret ederek bilgilendirme ve tanışma amaçlı ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda; Yönetim Kurulu Başkanımız Banu Hızlı, Başkan Yardımcılarımız Çağatay Aynur, Haktan Saran ve Genel Sekreterimiz Demet Koçkal’dan oluşan heyetimiz, İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar’ı, Ankara’daki makamında ziyaret etti.

İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar’a sektörümüzle ilgili güncel bilgileri aktardık ve Genel Müdürlüğün sorumluluk alanında olup, son dönemde hayata geçirilen, geçirilmesi planlanan yeni düzenlemeler hakkında da genel bir sohbet gerçekleştirdik.