28 Eylül Tarihinde Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Yönetim kurulu üyelerimiz, 28 Eylül tarihinde online olarak bir araya geldi ve gündemimizdeki konularla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Toplantımızın ilk bölümünde yeni üyemiz GDZ Enerji Yatırımları’ndan Çağrı Merkezi Yöneticisi Seda Küçükoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Kara ve Strateji Planlama Yöneticisi Emel Arkış davetimiz üzerine yer aldılar ve yönetim kurulumuzla tanıştılar. Keyifli bir sohbetin ardından yeni üye temsilcilerimize bir kez daha “hoş geldiniz” dedikten sonra toplantımız devam etti.

Konu bazlı projelere ve aksiyonlara odaklanarak etkin çalışmalar yürütmesi için yeniden yapılandırılan komitelerimizden iletişim komitesi, strateji komitesi ile eğitim ve insan kaynakları komitelerinin önerileri değerlendirildi. Bu önerilerden zaman-kaynak açısından uygun olan ve hızlı sonuç alınabileceklerin önceliklendirirlerek hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

Pandemi sonrası Ankara’daki kamu kurumlarıyla olan temasların ve ziyaretlerin yeniden sıklaştırılması ve Derneğin yeni dönem için seçilen Başkan ve Yardımcıları olarak tanışma ziyaretleri planlanması, bu randevuların hızlıca alınması yönünde fikir birliği oluştu.

Toplantımızın son bölümünde ise Ekim ayında gerçekleştirilecek iki büyük etkinliğimizin hazırlıklarına dair gelişmeler değerlendirildi. 6 Ekim’de gerçekleştirilecek olan 8. Takım Liderleri Zirvesi Webinar’ımızın  1.000 kişiye yakın bir katılımcı sayısına ulaşmış olması ve kontenjanın dolması hepimizi heyecanlandırdı. 20 Ekim’de gerçekleştirilecek olan ÇMD 10. Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvemizin de içeriği ve diğer detaylarıyla ilgili yapılan görüşmelerin ardından toplantımız son buldu.