10 Ağustos Tarihinde Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Yönetim Kurulu üyelerimiz 10 Ağustos tarihinde online olarak bir araya geldiler.

Davetimiz üzerine toplantımızın ilk bölümüne katılan ve derneğimizin yeni üyesi Odeabank’ın Grup İletişim Müdürü İsmail Keleş ile yönetim kurulu üyelerimiz tanıştı ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler ve Odeabank’a online da olsa,bir kez daha aramıza hoş geldiniz mesajlarımızı iletmiş olduk.

Toplantımızın devamında Aralık 2021’de yürürlükten kaldırılan fakat sektörümüz için büyük önem taşıyan İşkur İstihdam Teşviklerine olan ihtiyacın basın bülteni aracılığıyla da kamuoyu ile paylaşılması noktasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Bu yıl, pandemi sebebiyle 2 yıl ara verdiğimiz Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvemizin hazırlıkları, teması, konu başlıkları, konuşmacı adayları, sponsorluk kategorileri gibi detaylarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Diğer yandan 6 Ekim tarihindeki Takım Liderleri Zirvesi Webinarımız için de benzer detaylarla ilgili yönetim kurulu üyelerimizin görüşlerini ve yorumlarınız aldık.

Toplantının son bölümünde, konu bazlı projelere odaklanarak etkin çalışmalar yürütmesi için yeniden yapılandırılan komitelerimizin sorumluluları, yönetim kuruluna bazı önerilerini sundular ve bu çerçevede alınacak aksiyonlara ilişkin görüşler paylaşıldı.

Derneğimize gelen eğitim taleplerine istinaden Hepsiemlak ve Gözalan Group’a düzenlenen eğitim programları hakkında ve derneğimizin yenilenen yıllık iletişim planı hakkında bilgi verilmesinin ardından toplantımız son buldu.