2022-2025 Yol Haritamızı Belirlemek Üzere Strateji Çalıştayımızı Gerçekleştirdik

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi, yeni döneminde de faaliyetleri önceliklendirerek çalışma planı oluşturmak ve yol haritasını belirlemek için bir strateji çalıştayı gerçekleştirdik. Yönetim kurulu Üyelerimiz, 20 Nisan tarihinde Nar Eğitim ve Danışmanlık Genel Müdür’ü Ozan Kuşçu’nun moderasyonunda, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde bir araya geldi.

Tüm gün süren çalıştayda, sektörümüzü ilgilendiren birçok farklı konu başlığının ele alınarak derinlemesine değerlendirilerek derneğimizin stratejisi ve odaklanacağı faaliyet konuları belirlendi. Geniş bir perspektifle ve sektörümüzün tüm yönlerinin düşünülerek irdelendiği toplantıda; Türkiye’de müşteri etkileşim ve deneyimini mükemmelleştirmek, çağrı merkezi ifadesinin günümüz koşullarına göre güncellenmesi, Türkiye’yi müşteri deneyimi alanında referans noktası haline getirmek, sektör çalışanlarını yeni dünyanın ihtiyaçlarına göre geliştirmek, kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birlikleri geliştirmek, sektör paydaşlarıyla ortak platformlarda bir araya gelerek sektörel ihtiyaçların giderilmesine katkı sağlamak, yurtiçinde ve yurtdışında stratejik işbirlikleri yapmak gibi önemli pek çok  odak noktası üzerinde görüşler paylaşıldı.

Değerlendirilen, tartışılan tüm başlıkların ve alınacak aksiyonların belirlenerek  önceliklendirilmesi için devamı nitelinde 2.strateji çalıştayının gerekli olduğuna karar veren yönetim kurulu üyelerimiz, verimli ve keyifli bir günü geride bıraktılar.