24 Kasım Tarihinde Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Online olarak gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarımızda,  30 Kasım’da gerçekleştireceğimiz ÇMD 7. Takım Liderleri Zirvemizin hazırlıkları, son durumu ve akışıyla ile ilgili bilgileri yönetim kurulu üyeleriyle paylaşıldı, görüşleri ve yönlendirmeleri alınarak etkinlikle ilgili son detaylar netleştirildi.

Toplantının devamında, sektörün bilgi merkezi olan Derneğimiz tarafından her yıl hazırlanan ve yayınlanan Türkiye Çağrı Merkezi Pazar Araştırması süreciyle ilgili gelişmeleri değerlendirirken, 2021 yılı verilerini içerecek olan araştırma sonuçlarının ise 2022 yılının Nisan ayında düzenlenecek bir basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşılabileceği görüşüldü.

Toplantımız, Denetim Kurulu Üyelerimizin 2020 yılı faaliyetlerine ilişkin olarak gerçekleştirdikleri iç denetim sürecinin detayları ve sonuçlarına ilişkin olarak bilgilendirmeler yapıldı, denetim sonucu tavsiye edilen hususlar değerlendirildi.