15 Eylül Tarihinde Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Koronavirüs salgınının etkisini sürdürmesi nedeniyle aylık Yönetim Kurulu toplantılarımızı Eylül ayında da online olarak gerçekleştirdik. Tedarikçi buluşmalarımız kapsamında toplantımızın ilk bölümünde ağırladığımız Sestek firmasının Genel Müdürü Serdar Karadayı ile, ses teknolojileri alanındaki uluslararası gelişmeler ve çağrı merkezlerinin geleceğine ilişkin keyifli bir sohbetimiz oldu.

Toplantımızın devamında, derneğimize üyelik başvurusunda bulunan Aras Kargo firmasının başvurusu incelendi ve oy birliği ile onaylandı. Yeni üyemize “Hoş Geldiniz” diyor ve üyeliklerinin hem kendileri hem de derneğimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Diğer yandan sektörümüzdeki hizmet standardının artırılması amacıyla yaygınlaştırmaya çalıştığımız, ISO 18295 Müşteri İletişim Merkezi Hizmet Standardı için de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu çerçevede Kasım ayında belgelendirme denetimleri yapılacak olan Türkiye Hayat Emeklilik ve Türkiye Sigorta firmalarının, tamamlanan mevcut durum analizleriyle ilgili bilgilendirmeleri Yönetim Kurulu Üyelerimizle paylaştık.

Toplantımızın son bölümünde ise üye temsilcilerimizdeki değişiklikler hakkında bilgi paylaştık.