Yönetim Kurulu Toplantımızı 9 Eylül Tarihinde Gerçekleştirdik

Koronavirüs salgınının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdürmesi nedeniyle, yönetim kurulu toplantılarımızı video konferans platformları üzerinden gerçekleştirmeye devam ediyoruz.  9 Eylül tarihinde bir araya gelen yönetim kurulu üyelerimiz, toplantımızda ilk olarak pandemi döneminde evden çalışma sürecine ilişkin tecrübelerini, gelişmeleri paylaşarak görüş alışverişinde bulundular.

Toplantıda ayrıca, Dernek olarak hazırlamış olduğumuz “Covid-19 ve Çağrı Merkezlerinde Kontrollü Normalleşme Süreci” isimli tavsiye kararlarımızı içeren çalışmamızda, ofislere dönüş ile ilgili planlamaların Aralık ayının sonuna kadar ertelenmesini uygun buldular. Aralık ayında salgına ilişkin gelişmeleri ve güncel vaka durumunun tekrar değerlendirilmesi kararlaştırıldı.

Toplantımızın devamında, bu yıl webinar olarak gerçekleştirilecek geleneksel etkinliğimiz “ÇMD 5. Takım Liderleri Zirvesi” ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Sektörümüzün kritik önem taşıyan yöneticileri Takım Liderlerine yönelik olarak hazırlanan etkinliğimizde “Özgüven Nasıl Gelişir?”, “Uzaktan Ekip Yönetimi” ve “Değişime Uyum” konu başlıklarında sunumlar gerçekleşmesi kararı hatırlatıldı ve sürece ilişkin öneriler alındı.

Derneğimizin strateji toplantısında belirlenen çalışmalara, projelere hız verilmesi gerektiği konusunda fikir birliği oluştu. 2020  Türkiye Çağrı Merkezi Sektörü Pazar Araştırması ile ilgili hazırlık sürecine ilişkin bilgilerin aktarılmasının ardından yönetim kurulu toplantımız sona erdi.