Yönetim Kurulu Toplantımızı 10 Haziran'da Gerçekleştik

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, içinde bulunduğumuz dönemi göz önünde bulundurarak aylık Yönetim Kurulu Toplantımızı yine online ortamda bir araya gelerek gerçekleştirdiler. Toplantımız, her Yönetim Kurulu Üyesinin kendi firması tarafındaki genel durum değerlendirmesini yapmasıyla başladı ve görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra pandemi sürecinde hazırlamış olduğumuz, kontrollü normalleşme sürecinin çağrı merkezi sektörü açısından değerlendirdiğimiz ve tavsiyelerimizi içeren çalışmamızla ilgili olarak üyelerimizden gelen yorumlar ve önerilerle görüşüldü.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir titizlikle hazırlayacağımız 2020 Türkiye Çağrı Merkezi Sektörü Pazar Araştırmasının ön hazırlıklarına başlaması hakkında görüşüldü ve araştırmanın kapsamına-yöntemine ilişkin detaylar konusunda öneri ve tavsiyeleri görüştük.

Derneğimizin yıllık beyannamesi ve üye temsilci değişiklikleri hakkında bilgilendirmelerin yapılmasının ardından toplantımız sona erdi.