AssisTT'te Üst Düzey Atama

Türkiye’nin önde gelen dış kaynak çağrı merkezi firmalarından AssisTT’te üst düzey atama gerçekleşti. 2015 yılından itibaren Türk Telekom’da Çağrı Merkezi Operasyonları Direktörü olarak görev yapmakta olan Eniz Akdağ, AssisTT Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlayan Eniz Akdağ, telekomünikasyon kariyerine Telsim’de çeşitli satış ve müşteri hizmetleri pozisyonlarında görev alarak başladı. Telsim- Vodafone dönüşümünden sonra 2006-2012 yılları arasında buradaki görevine, Müşteri Hizmetleri Bireysel Satış ve Servis Merkezi Kıdemli Müdür’ü olarak devam etti.

2012-2015 yılları arasında Avea Çağrı Merkezi Operasyonlarından sorumlu direktör olarak görev yapan Eniz Akdağ, 2015 yılında yaşanan Türk Telekom grubu entegrasyonunda aktif rol aldı ve Türk Telekom Grubu Bireysel & Kurumsal Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Operasyonları sorumluluğunu üstlendi.

Bununla birlikte 2016-2020 yılları arasında Çağrı Merkezleri Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. İyi derecede ingilizce bilen Eniz Akdağ, evli ve 1 çocuk babasıdır.