CMC Turkey Ekibi, Dört Ayaklı Dostlarımızı Ziyaret Etti

Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı şirketlerinden ve Mid Europa Partners yatırımlarından biri olan CMC Turkey, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle birçok hayata dokunuyor. Şirket son olarak Bakırköy Barınağı’nı ziyaret ederek mama yardımında bulundu.

Çalışanların iş dışında bir araya gelerek keyifli anları paylaşmalarının yeni dostluklara vesile olduğuna ve yoğun iş temposundan uzaklaşıp rahatlamaya olanak verdiğine inanan CMC, CMC Club çatısı altında birçok etkinlik düzenliyor.

Sosyal sorumluluk projeleri de bu etkinliklerden biri. Gerçek mutluluğun iyilik yapmak ve sorumlu davranmak olduğunu düşünen CMC Turkey, sosyal sorumluluk çabalarının odağına doğa, STK’lara kaynak yaratma ve eğitimi konumlandırıyor.

Bu doğrultuda CMC Sosyal sorumluluk kulübü üyeleri, geçtiğimiz günlerde Bakırköy Barınağı’nı ziyaret etti. Barınağa 30 kilo mama bağışlayan CMC Turkey ekibi, ziyaret sırasında köpeklerle vakit geçirerek dört ayaklı dostlarımızın yalnızlıklarını bir nebze olsun dindirdi.

CMC Turkey, daha önce de hayvanlara yönelik sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmişti. Ocak ayında başlatılan Kedi Evi Projesi kapsamında 4 kedi evi 1 de kuş evine ek olarak 58 kilo mama bağışı yapıldı. Lokasyonları olan Malatya’ya 2, Urfa’ya 1, İstanbul’a 1 kedi evi, Van’a 1 kuş evi konumlandıran CMC, bu projeyle toplam 4 kedi evi ve 1 kuş evi yaptı.