ECCCO AWARDS 2014'e ÇMD olarak katılım gösterdik

Çağrı Merkezleri Derneği’nin davetlisi olarak Londra’daki ödül organizasyonuna dahil olan AVEA, Avrupa’nın en iyi 11 çağrı merkezi arasında ilk 3’e girerek, “ECCCO Awards” Etkinliği’nde ülkemizi başarı ile temsil etti.

ECCCO’ya üye dernekler, kendi ülkelerindeki en iyi çağrı merkezi seçilen firmaları bu etkinliğe davet ederek ECCCO Awards birincilik ödülü için yarışmalarına imkân tanıdılar. Ödül için Avrupa’nın en iyi 11 çağrı merkezi,  yaptıkları sunumlarda kendilerini tanıttılar, başarılı olmalarını sağlayan önemli ipuçlarını katılımcılarla paylaştılar. Sunumlardan sonra her ülke derneğinin kullandığı 1 oy ile ECCCO Awards’un sahibi belirlendi. İkinciliği İngiltere ile paylaşan  AVEA Çağrı Merkezi yetkililerini ,  Çağrı Merkezleri Derneği de gururla tebrik etti.

ECCCO Awards 2014 – Sunum Yapan ve Yarışan Ülkeler

1.  Belçika