ÇMD Gelişim Akademisi Eğitimleri Başladı

Çağrı Merkezleri Derneği tarafından sektörün nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunmak üzere kurulan Gelişim Akademisi, eğitimlerine 23 Ekim’de başladı.

Müşteri temsilcisinden takım liderine, süpervizörden müdüre, tüm sektör çalışanlarının ve sektöre katılmak isteyen adayların gelişimlerine katkıda bulunmak ve donanımlarını artırmak amacıyla eğitim merkezi olarak kurulan Gelişim Akademisi, ilk mezunlarını Müşteri Temsilcisi Uzmanlık Diploma Programı ile Aralık 2010’da verecek.

Inhouse eğitim ve zaman maliyetlerini azaltarak sektörde önemli bir görev üstlenen Gelişim Akademisi, sektör standartlarına uygun sofistike eğitimleri ve inhouse eğitimlerdeki gibi kontenjan sınırı olmadan sınıfların oluşturulmasıyla sektörün eğitim anlayışına bir farklılık katıyor.

Akademi eğitimlerine kurumsal başvuruların yanında bireysel olarak yapılan başvurular da kabul ediliyor. Dernek üyeleri, öğrenciler ve toplu başvuru yapan firmalar, eğitim fiyatlarında  indirim fırsatından yararlanabiliyor.

Tüm başvurular ve ayrıntılı bilgi için Çağrı Merkezleri Derneği’nin www.cagrimerkezleridernegi.org adresinden bilgi alınabilir.