Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

Türkiye’de dış kaynak çağrı merkezi sektörünün ilki ve Çağrı Merkezleri Derneği’nin kurucu üyelerinden VODATECH, 1998 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana; finans, lojistik, sigorta, telekomünikasyon, perakende, e-ticaret, ulaşım, teknoloji gibi bir çok sektörde, sektörünün öncüsü yerli ve yabancı kurumsal müşterilerine, tüm çağrı merkezi ihtiyaçlarının karşılandığı bir “müşteri etkileşim platformu” sunmaktadır.

Sektörün kurucusu olma sorumluluğuyla bir çok ilke imza atarak, atarak yol gösterici ve okul olma görevi görmüştür. Halen İstanbul Ataşehir, Beylikdüzü, Hasanpaşa ve Yalova olmak üzere 4 lokasyonda müşterilerine hizmet vermektedir. VODATECH Çağrı Merkezi, 20 yıllık tecrübesinden yola çıkarak, kendi geliştirdiği teknoloji çözümleri ile alanında uzman insan kaynağını birleştirerek müşterilerinin tüm ihtiyaçları için uçtan uca entegre hizmet sunmaktadır.

Bu nedenle 20 yıl önce sektöre ilk adımını atan VODATECH, bu yolda yeni tecrübeler ve başarılar ile sağlam adımlarla yürümeye devam etmiştir. VODATECH Çağrı Merkezi, gelişmiş teknolojisi ve uzman kadrosu ile ilk gün olduğu gibi bugünde “Müşterisine Sürekli Katma Değer Sunma” ilkesini uygulamaktadır.