Yönetim Kurulu Toplantımızı 20 Nisan Tarihinde Gerçekleştirdik!

Yönetim Kurulu Üyelerimiz toplantımızda yeni üyelik başvurularını değerlendirirken, Derneğimizin sosyal medya hizmeti alması, ödül organizasyonu ile ilgili aksiyonlar, sektörümüzü etkileyen önemli gündemlerden olan mesleki sertifikasyon sınav merkezi gibi gündemdeki konularla ilgili bilgi paylaşımında ve görüş alışverişinde bulundular.

Derneğimizin 2016-2019 strateji çıktıları ile ilgili  gündem, eylem, proje ve işbirliği konuları görüşüldü, strateji çalışmamız kapsamında üyelerden gelen geri dönüşlere göre çalışma grupları üyelerinin isimleri paylaşıldı. Acil aksiyon alınması gereken kritik konular önceliklendirilirken özellikle telefon dolandırıcılığı olayları nedeniyle kamuoyunu bilgilendiren bir çalışma hazırlanması kararlaştırıldı.