Haber Arşivi

Şimdiye kadar yayınlanmış tüm haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz.
  • Vodafone Üst Yönetiminden ÇMD’ye Davet

Vodafone CEO’su Gökhan Öğüt, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ve Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Hakan Çelik, ÇMD Yönetim Kurulu Üyelerimizi akşam yemeğine davetinde ağırladı.

25 Mayıs 2015 tarihinde yayınlandı.

• Derneğe Katılan Yeni Üyeler !

ÇMD üyeleri arasına Erişim Müşteri Hizmetleri'nin de katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 45 oldu.

09 Mart 2015 tarihinde yayınlandı.

• Derneğe Katılan Yeni Üyeler !

ÇMD üyeleri arasına Vestel'in de katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 44 oldu.

02 Şubat 2015 tarihinde yayınlandı.

• Eğitimli çalışana fırsat çok !

Çağrı Merkezleri her zamankinden daha fazla nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyuyor, sektörümüz artık yalnızca müşteri ile ilişki kurmakla kalmıyor, pazarlama, satış, servis ve hatta Ar-Ge birimlerine kaynak sağlayacak olan verinin toplanması, yönetilmesi ve analiz edilmesine yardımcı oluyor.

30 Eylül 2014 tarihinde yayınlandı.

• 3. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulumuzu Seçtik

14 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu’nu seçtik. 35 üye kurumdan 79 temsilcinin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda Metin Tarakçı 3.Dönem ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmak üzere seçildi.

14 Şubat 2013 tarihinde yayınlandı.